Linköpings Guide

Vill du veta mer om Linköping så besök gärna hemsidan till Visit Linköping -  är du nyfiken på vad du kan upptäcka i Östergötland väljer du  Visit Östergötland. Vill du endast få tips på promenad eller motionslinga för en löptur så hjälper vi dig med det.

Gamla Linköping

Friluftsmuseet Gamla Linköping

Upplevelser året runt - alltid öppet och fri entré.

Följ med på en minnesrik tidsresa och upplev stad, skog och land som för hundra år sedan! Ta en paus och njut av en rofylld och unik miljö med trähus, kullerstensgränder, historiska trädgårdar och många museer. Här finns massor av aktiviteter för både stora och små och du hittar också butiker, restauranger och caféer. 

Domkyrkan

Domkyrkan

Linköpings Domkyrka

Ett besök ni inte får missa, Domkyrkan har dominerat stadsbilden i över 800 år, med sina 110 m i längd och 107 m höga torn fortsätter den att imponera! Den mäktiga katedralen är en del i Linköpings siluett, en symbol för staden.        

Domkyrkan är endast en kort promenad från hotellet och passa även gärna på att besöka Linköpings Slotts och Domkyrkomuseum

                                                                                                                                                         

Restaurangtips

Restaurangtips

På Klostergatan har vi en liten kvarters restaurang , Ros restaurang 

 Angry Bull restaurang och steakhouse hittar ni på Drottninggatan                               

Vi ger gärna mer tips på restauranger när ni bor hos oss, välkommen!


Cykelstaden

Cykelstaden

Kommer du med cykel till Linköping? Vår stad har ett utmärkt nät av cykelvägar och det finns speciella cykelkartor, vi berättar gärna mer för dig när du besöker oss. Cykeln kan du låsa in säkert över natten i vårt inhägnade cykelställ. Välkommen med din cykel!