Sommarjobb Linköpings Cityhotell

torsdag 24 januari 2019

Vill du jobba på hotell och bli en i gänget hos oss?  

-  varierade arbetsuppgifter med städning av hotellrum, frukostservering och receptionsarbete.

Vi behöver personal till sommaren men ser gärna att du kan jobba extra på helger både före och efter sommaren. Du ska ha fyllt 18 år och gärna med tidigare erfarenhet från branschen.

Maila ditt CV och ett personligt brev till info@lvh.se , märk det med "sommarjobb" 

välkommen med din ansökan! Läs mer

Quality, comfort and central location

fredag 18 januari 2019

Vi får många fina recensioner av våra trevliga gäster, här är en av dem som skrev denna recension på www.tripadvisor.se, stort tack för det! 

We rented November 29 to December 4, 2018, a very clean and comfortable room with a king size bed with perfect mattress covering the whole bed. There was also a very good working place.
The kitchen equipment was of very high quality, as were the soundshielding doors and walls and the.large flat TV-screen.
Very nice service with a good breakfast that you often lack in hotels in the same price class.
The staff was professional and friendly.
We are imposed, and we recommend this place for short and longer living, located exact in the centre of the city, close to bus traffic in all directions and supermarkets
..

Läs mer

Nu fungerar det att boka på vår hemsida igen! Tack för ert tålamod och välkommen att boka genom att klicka in på BOKA nu - knappen.

onsdag 26 december 2018

Läs mer

Julledighet

lördag 22 december 2018

Nu stundar det julhelg och vi passar på att ge personalen julledighet, vi stänger kl 15.00 den 23/12 och öppnar igen Annandag jul den 26/12 kl 07.00 - 12.000.

  Ni är välkomna att kontakta oss via mail info@lvh.se.

Vi önskar er alla en riktigt God Jul! 

Linköpings Cityhotell 

Läs mer

Bokning

fredag 7 december 2018

Tyvärr har vi just nu problem med bokningslänken här på vår hemsida, det fungerar inte att boka. Ni får gärna skicka e-post till oss på adress info@lvh.se  så hjälper vi er att boka, välkommen med din förfrågan!

Läs mer

Söndag 2 december stänger vi kl 15:00

lördag 1 december 2018

Söndag 2 december stänger vi kl 15:00 för att kunna bjuda all vår fantastiska personal på julfest. 

Önskar ni boka så gör ni det enkelt här på hemsidan eller genom att skicka ett mail till oss med era önskemål. 

Vi önskar er en trevlig adventshelg! 

Läs mer

Samarbete med ungdomsidrotten i Linköping

måndag 1 oktober 2018

Idrott är viktigt

Vi värnar om ungdomsidrotten i Linköping, idrott är en viktig del av livet för många ungdomar, listan på fördelar med regelbunden fysisk aktivitet, motion eller idrott kan göras lång. Några av dessa är ökat välbefinnande, stärkt självförtroende, bättre koncentrationsförmåga och ökad inlärningsförmåga.

Vi samarbetar med RP IF:s handbollsförening och med Linköpings Hockey Club Ungdom för att vara delaktiga i att kunna ge ungdomar bra förutsättningar för att idrotta, samtidigt ges möjligheter till övernattning  vid matcher i Linköping för gästande lag eller anhöriga som vill heja på ! 

Välkommen att besöka oss och se på våra rum eller boka direkt via Boka boendeLäs mer

Sommarfest

lördag 16 juni 2018

Söndag den 17 juni stänger vi kl. 16.00 för att vi ska kunna bjuda vår fantastiska personal på en sommarfest! 

Ni kan boka online här på hemsidan och har ni frågor så välkommen att ringa på måndag då vi har öppet våra ordinarie tider igen, ni kan även skicka mail till info@lvh.se 

Läs mer

Bokbytarhylla

onsdag 30 maj 2018

Vill du läsa en bok eller har du läst ut den du hade med dig? Besök vår bokbytarhylla som vi har på Linköpings Cityhotell och vandrarhem, där kan du byta till en ny bok eller så lånar du med dig en bok. Nästa gång du besöker oss så kan du byta tillbaka den :-)  Välkommen! 

Läs mer

LEGO låda

fredag 25 maj 2018

Det kanske inte blir en dinosaurie men något annat spännande kan du säkert bygga av LEGO klossarna. När du bokar ett familjerum så får ni gärna låna vår LEGO låda, med anledning av den utställning som pågår till Augusti i Saab Arena,  The Art of Bricks väl värt ett besök för hela familjen, välkomna! 

Läs mer