Höga recensioner

måndag 23 september 2019

Vi är så tacksamam över våra gäster som ger oss de bästa recensionerna, det här är en av de senaste från Booking där vi har 9.0 av 10 med nöjda gäster.

 · Mkt bra bemötande av personal .Städat å rent ,supergod frukost mkt att välja på till frukost ,ÄÄVEN laktos och glutenfritt OCH tex färsk frukt bär Hembakad kaka sköna sängar m sköna sängkläder . Bra rum med kök tv ,härlig toa m dusch Rent.överallt.Det fanns tvätt å strykmöjligheter samt mer hjälp för klädvård fr personal .saknade man något hjälper dom till att lösa om hjälp önskas eller något saknas Parkering utanför dörren.Detta ställe Överträffade mina förväntningar- Jag å min man är mycket nöjda Tack :-)  5/5

 Bodde här September 2019


Läs mer

Välkommen på stadsfest

måndag 12 augusti 2019

Planerar du in din semester under vecka 34 prickar du helt rätt i tid för Linköpings största evenemang – Linköpings Stadsfest,  flera dagar fyllda av uppvisningar, musik, matmarknad, kultur och mycket, mycket mer!

 Är du en matälskare, då är det passande att testa på en spännande rätt på International Food Festival som fyller Storgatan nere vid S:t Larskyrkan. Flera av stadens torg väcks också av musik, dag som kväll, från några av Sveriges största artister.

Linköpings Stadsfest gästas bland annat av Rickard Söderberg som kommer att sjunga med Norrköpings Symfoniorkester. Sedan kommer även folkkära Linnea Henriksson stå på scenen. Vad du än gillar, finns det något här för dig. Linköpings Stadsfest bjuder i år på ett händelserikt program och dagar fyllda av glädje från onsdag–söndag. Välkommen till Linköpings största evenemang! läs mer på www.visitlinkoping.se 

Läs mer

Sommartider

söndag 2 juni 2019

Det grönskar ute och vi närmar oss sommartider! Den här första veckan i Juni har vi ändrade öppettider, på onsdag den 5 Juni bjuder vi all personal på en sommarfest och stänger i.o.m det kl 16.00. På nationaldagen den 6 Juni har vi öppet fram till kl 19.00. Välkommen att kontakta oss under våra öppettider eller via epost info@lvh.se. Vi önskar er alla en fin Junivecka! 

Läs mer

Stegtävling med STF Svenska Turistföreningen

tisdag 9 april 2019

Nu är vi på gång...friskvårdssatsning i vårsolen!

från den 11 April är vi med i STF:s stegtävling med vårt lag på 8 personer från personalgruppen, vi kommer via appen Tappa.se gå en vandring på Österlen!

Heja vårat lag som heter LVH på gång.

           

Läs mer

Nu slår vi ett slag för vandring

måndag 18 mars 2019

                                                  

Östgötaleden  beskriver sig som Sveriges längsta led, med över 120 mil vandring. Det är dock inte en led från A till B, utan en mängd olika leder som till viss del sitter ihop. Landskapet är stort och lederna fortsätter även utanför länets gränser. Du kan inte gå hela Östgötaleden i ett obrutet svep, utan får ta dig mellan dess olika delar.

Vandra över ängarna från Linköping till Rimforsa. Första deletappen till Bjärka-Säbys slott är en vacker och enkel dagstur i ett fantastiskt eklandskap. Du följer Kinda kanal – det går att åka med båtarna en bit – ner till slottet

De stora godsen och herrgårdarna har satt sin prägel på landskapet. Här möter du mängder av majestätiska ekar. Träden gav virke som användes till att bygga skepp, kyrkor och slott. Idag är de mest vackra att se på men de har också en viktig funktion för många insekter, fåglar och växter. Stanna gärna en stund och gå på en slottsvisning, njut av en bit mat eller fika.

Fortsätt sedan söderut (om du inte inväntar buss tillbaka till Linköping) och njut ännu mer av Sveriges största sammanhängande eklandskap. En del av vandringen följer landsvägar, men du passerar även några riktigt fina vindskydd, sjöar och ett naturreservat med vacker barrskog.

Väljer du att vandra dagsetapp så kan du ladda upp med en övernattning hos oss, så att du vaknar utvilad och har mycket energi! 

Läs mer

Hållbarhetslöfte

måndag 25 februari 2019

Vi är stolta över att ha vi har avgivit STF:s hållbarhetslöfte vilket innebär att;

  • Vi är engagerade i samhället
  • Vi hjälper dig att bli en hållbar gäst
  • Vi källsorterar vårt avfall
  • Vi tar ansvar för energiförbrukningen
  • Vi värnar om vattnet som resurs
  • Vi bidrar till en levande bygd och hållbart jordbruk
  • Vi använder miljöanpassade produkter
  • Vi är en ansvarsfull arbetsgivare
  • Vi tar ett helhetsperspektiv på vår verksamhet

Välkommen som vår gäst till ett hållbart boende! 

Läs mer

Quality, comfort and central location

fredag 18 januari 2019

Vi får många fina recensioner av våra trevliga gäster, här är en av dem som skrev denna recension på www.tripadvisor.se, stort tack för det! 

We rented November 29 to December 4, 2018, a very clean and comfortable room with a king size bed with perfect mattress covering the whole bed. There was also a very good working place.
The kitchen equipment was of very high quality, as were the soundshielding doors and walls and the.large flat TV-screen.
Very nice service with a good breakfast that you often lack in hotels in the same price class.
The staff was professional and friendly.
We are imposed, and we recommend this place for short and longer living, located exact in the centre of the city, close to bus traffic in all directions and supermarkets
..

Läs mer

Nu fungerar det att boka på vår hemsida igen! Tack för ert tålamod och välkommen att boka genom att klicka in på BOKA nu - knappen.

onsdag 26 december 2018

Läs mer

Julledighet

lördag 22 december 2018

Nu stundar det julhelg och vi passar på att ge personalen julledighet, vi stänger kl 15.00 den 23/12 och öppnar igen Annandag jul den 26/12 kl 07.00 - 12.000.

  Ni är välkomna att kontakta oss via mail info@lvh.se.

Vi önskar er alla en riktigt God Jul! 

Linköpings Cityhotell 

Läs mer

Bokning

fredag 7 december 2018

Tyvärr har vi just nu problem med bokningslänken här på vår hemsida, det fungerar inte att boka. Ni får gärna skicka e-post till oss på adress info@lvh.se  så hjälper vi er att boka, välkommen med din förfrågan!

Läs mer