Hitta till oss

tisdag 10 mars 2020

Under Mars månad kommer Drottninggatan att vara svstängd för trafik,  vänligen följ länken för att se den alterntiva vägen! 

Läs mer

Julhälsningar

måndag 23 december 2019

Idag den 23/12 stänger vi receptionen kl 15.00 och öppnar igen efter julhelgen den 27/12, gäster med förbokning påverkas inte av öppettiderna. 

Julafton stängt - endast gäster med förbokning

Juldagen stängt - endast gäster med förbokning

Annandag jul - öppet 08 - 12 - endast gäster med förbokning

Fredag 27/12 öppet 07.00 - 19.00

Vi önskar alla våra gäster och kunder en God Jul! 

Läs mer

Boka övernattning i julhelgen

måndag 9 december 2019

Det lackar mot jul... vi har öppet under julhelgen mot förbokning. Ni som ska hälsa på familj och vänner boka ett hotellrum på Linköpings Cityhotell! 

Pris från 720 kr / natt för ett dubbelrum , boka enklast genom att ringa  013 35 90 00 eller skicka mail till info@lvh.se, välkommen! 

Läs mer

Julfest för vår fantastiska personal

lördag 7 december 2019

Idag lördag den 7 december stänger vi kl. 18.00 för att kunna bjuda all vår personal på Julfest!

Läs mer

Ny medarbetare

onsdag 23 oktober 2019

Vill du bli en i gänget hos oss? 

Vi söker en ny medarbetare från Januari 2020, ett års vikariat med varierande arbetstider enligt schema från kl  06.00 till 21.00 och du arbetar mellan 20 - 40 timmar per vecka, vardagar och helger.

-  varierade arbetsuppgifter med städning av hotellrum, frukostservering och receptionsarbete.

För att söka behöver du ha arbetserfarenhet från liknande bransch, prata flytande svenska och engelska. Du tycker om att jobba i ett litet team, god samarbetsförmåga, kundservice och är flexibel.

Maila ditt CV och ett personligt brev till info@lvh.se , märk det med "vikariat" 

välkommen med din ansökan! 

Läs mer

Hitta till oss på Google

tisdag 15 oktober 2019

När du bokat rum hos oss så besök gärna Hitta till oss på Google för mer information, där hittar du även bilder o recensioner från våra gäster.

Välkommen! 

Läs mer

Höga recensioner

måndag 23 september 2019

Vi är så tacksamam över våra gäster som ger oss de bästa recensionerna, det här är en av de senaste från Booking där vi har 9.0 av 10 med nöjda gäster.

 · Mkt bra bemötande av personal .Städat å rent ,supergod frukost mkt att välja på till frukost ,ÄÄVEN laktos och glutenfritt OCH tex färsk frukt bär Hembakad kaka sköna sängar m sköna sängkläder . Bra rum med kök tv ,härlig toa m dusch Rent.överallt.Det fanns tvätt å strykmöjligheter samt mer hjälp för klädvård fr personal .saknade man något hjälper dom till att lösa om hjälp önskas eller något saknas Parkering utanför dörren.Detta ställe Överträffade mina förväntningar- Jag å min man är mycket nöjda Tack :-)  5/5

 Bodde här September 2019


Läs mer

Välkommen på stadsfest

måndag 12 augusti 2019

Planerar du in din semester under vecka 34 prickar du helt rätt i tid för Linköpings största evenemang – Linköpings Stadsfest,  flera dagar fyllda av uppvisningar, musik, matmarknad, kultur och mycket, mycket mer!

 Är du en matälskare, då är det passande att testa på en spännande rätt på International Food Festival som fyller Storgatan nere vid S:t Larskyrkan. Flera av stadens torg väcks också av musik, dag som kväll, från några av Sveriges största artister.

Linköpings Stadsfest gästas bland annat av Rickard Söderberg som kommer att sjunga med Norrköpings Symfoniorkester. Sedan kommer även folkkära Linnea Henriksson stå på scenen. Vad du än gillar, finns det något här för dig. Linköpings Stadsfest bjuder i år på ett händelserikt program och dagar fyllda av glädje från onsdag–söndag. Välkommen till Linköpings största evenemang! läs mer på www.visitlinkoping.se 

Läs mer

Sommartider

söndag 2 juni 2019

Det grönskar ute och vi närmar oss sommartider! Den här första veckan i Juni har vi ändrade öppettider, på onsdag den 5 Juni bjuder vi all personal på en sommarfest och stänger i.o.m det kl 16.00. På nationaldagen den 6 Juni har vi öppet fram till kl 19.00. Välkommen att kontakta oss under våra öppettider eller via epost info@lvh.se. Vi önskar er alla en fin Junivecka! 

Läs mer

Stegtävling med STF Svenska Turistföreningen

tisdag 9 april 2019

Nu är vi på gång...friskvårdssatsning i vårsolen!

från den 11 April är vi med i STF:s stegtävling med vårt lag på 8 personer från personalgruppen, vi kommer via appen Tappa.se gå en vandring på Österlen!

Heja vårat lag som heter LVH på gång.

           

Läs mer