LEGO låda

fredag 25 maj 2018

Det kanske inte blir en dinosaurie men något annat spännande kan du säkert bygga av LEGO klossarna. När du bokar ett familjerum så får ni gärna låna vår LEGO låda, med anledning av den utställning som pågår till Augusti i Saab Arena,  The Art of Bricks väl värt ett besök för hela familjen, välkomna! 

Läs mer

The Art of the Brick

onsdag 9 maj 2018

The Art of the Brick  - missa inte detta! 

Nu kommer världsutställningen The Art of the Brick till Norden, Sverige och Linköping. Med 1 miljoner LEGO® bitar, 80 fullstora tredimensionella skulpturer och modeller samt en kreativt rum för såväl vuxna som barn.

Premiär den 10 maj The Art of the Brick har Nordenpremiär i Saab Arena, Linköping den 10 majUtställningen är byggd av, New York baserade, konstnären Nathan Sawaya. LEGO har aldrig tidigare varit synonymt med konst, men Nathan Sawayas skulpturer är högteknologiska och visar hans hängivenhet i skala och färg. En passion som omvandlar vardagens leksaker, för miljontals människor, till mästerverk.

Jag ser verkligen fram emot att komma till Sverige. Ambitionen är att välkomna till sommarens höjdpunkt för alla som gillar LEGO och konst, säger Nathan Sawaya.

Läs mer

Glad påskhälsning

måndag 26 mars 2018

Vi sänder en glad påskhälsning till alla våra gäster och kunder och hälsar att vi har öppet hela påskhelgen med ordinarie öppettider förutom Annandag påsk då vi stänger kl 19.00.

 Vi ser framemot en fin påskhelg med vårsol och vill önska er alla en Glad Påsk! 

Funderar ni på att besöka Linköping så har vi lediga rum, skicka en förfrågan till info@lvh.se eller ring oss på 013 35 90 00, välkommen! 

Läs mer

Våren är på gång

onsdag 21 mars 2018

Äntligen börjar vårsolen att värma och vårblommorna börjar att komma fram

Vi har lediga rum över påskhelgen och bra priser om ni vill ta med hela familjen till Linköping, tips på aktiviteter hittar ni på Visit Linköping

Välkomna att boka en påskhelg i Linköping

Läs mer

BOKREA

tisdag 27 februari 2018

Idag startar även vi vår egen Bokrea, passa på att fynda pocketböcker för 10 kr styck eller 3 för 20 kr! Vi har öppet fram till kl. 21.00 idag, välkommen!

Läs mer

Familjerum på Sportlovet

torsdag 8 februari 2018

Planerar du en resa till Linköping på sportlovet så kan vi rekommendera våra familjerum, eller varför inte en lägenhet?

Här får hela familjen gott om plats i två rum och det finns kök om ni vill laga egen mat, TV och wifi ingår förstårs! 

Linköping erbjuder äventyrsbad samt lekfabriker som Leos lekland, i Gamla Linköping finns Cloetta boden och Fenomenmagasinet, missa inte Flygvapenmuseum med fina utställningar. 

Skicka en förfrågan till info@lvh.se eller ring 013 35 90 00 så hjälper vi dig att boka! 

Läs mer

Nu söker vi personal till sommaren

torsdag 18 januari 2018

Vill du bli en i gänget hos oss? 

-  varierade arbetsuppgifter med städning av hotellrum, frukostservering och receptionsarbete.

Vi behöver personal till sommaren men ser gärna att du kan jobba extra på helger både före och efter sommaren. Du ska ha fyllt 18 år och gärna med tidigare erfarenhet från branschen.

Maila ditt CV och ett personligt brev till info@lvh.se , märk det med "sommarjobb" 

välkommen med din ansökan! 

Läs mer

Vi stödjer Cancerfonden - Jul 2017

torsdag 14 december 2017

Vi på Linköpings Cityhotell har det här året istället för julgåvor och julhälsningar till våra kunder och gäster valt att ge ett bidrag till Cancerfonden. 

Vi önskar er alla en God Jul! 

Läs mer

Jul och Nyårshelg

tisdag 12 december 2017

Under jul och nyårshelgen har vi ändrade öppettider

Julafton och juldagen har vi endast öppet för gäster med en förbokning och vi har ingen frukostservering. Annandag jul har vi öppet till kl 14.00. Under mellandagarna har vi ordinarie öppettider. Nyårsafton och nyårsdagen stänger vi kl 14 sen återgår vi till ordinarie tider!

Vi önskar er alla en God Jul och ett Gott Nytt År!

Läs mer

Swedish Welcome

tisdag 12 december 2017

Vi har satsat på att vara en del av Swedish welcome för bättre upplevelser för gästen och för en hållbar utveckling av verksamheten

Swedish Welcome-metoden utgår från ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet, där kvalitet och ledningens engagemang i verksamheten är lika viktiga som hållbar användning av resurser. Natur- och kulturmiljöer, vatten, energi, livsmedel och det sociala ansvarstagandet är viktiga resurser för branschen. Att arbeta för en hållbar utveckling är en förutsättning för nöjda gäster, både idag och i framtiden. Svensk turismnäring bör byggas med långsiktighet och ansvarstagande. Metoden ger verksamheterna en insikt i detta arbete och på hur de kan förstärka sin gästinformation i arbetet att nå ut med sitt engagemang.

http://www.swedishwelcome.se/

http://www.swedishwelcome.se/wp/wp-content/themes/swedishwelcome/img/logo.pngLäs mer