Söndag 2 december stänger vi kl 15:00

lördag 1 december 2018

Söndag 2 december stänger vi kl 15:00 för att kunna bjuda all vår fantastiska personal på julfest. 

Önskar ni boka så gör ni det enkelt här på hemsidan eller genom att skicka ett mail till oss med era önskemål. 

Vi önskar er en trevlig adventshelg! 

Läs mer

Samarbete med ungdomsidrotten i Linköping

måndag 1 oktober 2018

Idrott är viktigt

Vi värnar om ungdomsidrotten i Linköping, idrott är en viktig del av livet för många ungdomar, listan på fördelar med regelbunden fysisk aktivitet, motion eller idrott kan göras lång. Några av dessa är ökat välbefinnande, stärkt självförtroende, bättre koncentrationsförmåga och ökad inlärningsförmåga.

Vi samarbetar med RP IF:s handbollsförening och med Linköpings Hockey Club Ungdom för att vara delaktiga i att kunna ge ungdomar bra förutsättningar för att idrotta, samtidigt ges möjligheter till övernattning  vid matcher i Linköping för gästande lag eller anhöriga som vill heja på ! 

Välkommen att besöka oss och se på våra rum eller boka direkt via Boka boendeLäs mer

Sommarfest

lördag 16 juni 2018

Söndag den 17 juni stänger vi kl. 16.00 för att vi ska kunna bjuda vår fantastiska personal på en sommarfest! 

Ni kan boka online här på hemsidan och har ni frågor så välkommen att ringa på måndag då vi har öppet våra ordinarie tider igen, ni kan även skicka mail till info@lvh.se 

Läs mer

Bokbytarhylla

onsdag 30 maj 2018

Vill du läsa en bok eller har du läst ut den du hade med dig? Besök vår bokbytarhylla som vi har på Linköpings Cityhotell och vandrarhem, där kan du byta till en ny bok eller så lånar du med dig en bok. Nästa gång du besöker oss så kan du byta tillbaka den :-)  Välkommen! 

Läs mer

LEGO låda

fredag 25 maj 2018

Det kanske inte blir en dinosaurie men något annat spännande kan du säkert bygga av LEGO klossarna. När du bokar ett familjerum så får ni gärna låna vår LEGO låda, med anledning av den utställning som pågår till Augusti i Saab Arena,  The Art of Bricks väl värt ett besök för hela familjen, välkomna! 

Läs mer

The Art of the Brick

onsdag 9 maj 2018

The Art of the Brick  - missa inte detta! 

Nu kommer världsutställningen The Art of the Brick till Norden, Sverige och Linköping. Med 1 miljoner LEGO® bitar, 80 fullstora tredimensionella skulpturer och modeller samt en kreativt rum för såväl vuxna som barn.

Premiär den 10 maj The Art of the Brick har Nordenpremiär i Saab Arena, Linköping den 10 majUtställningen är byggd av, New York baserade, konstnären Nathan Sawaya. LEGO har aldrig tidigare varit synonymt med konst, men Nathan Sawayas skulpturer är högteknologiska och visar hans hängivenhet i skala och färg. En passion som omvandlar vardagens leksaker, för miljontals människor, till mästerverk.

Jag ser verkligen fram emot att komma till Sverige. Ambitionen är att välkomna till sommarens höjdpunkt för alla som gillar LEGO och konst, säger Nathan Sawaya.

Läs mer

Glad påskhälsning

måndag 26 mars 2018

Vi sänder en glad påskhälsning till alla våra gäster och kunder och hälsar att vi har öppet hela påskhelgen med ordinarie öppettider förutom Annandag påsk då vi stänger kl 19.00.

 Vi ser framemot en fin påskhelg med vårsol och vill önska er alla en Glad Påsk! 

Funderar ni på att besöka Linköping så har vi lediga rum, skicka en förfrågan till info@lvh.se eller ring oss på 013 35 90 00, välkommen! 

Läs mer

Våren är på gång

onsdag 21 mars 2018

Äntligen börjar vårsolen att värma och vårblommorna börjar att komma fram

Vi har lediga rum över påskhelgen och bra priser om ni vill ta med hela familjen till Linköping, tips på aktiviteter hittar ni på Visit Linköping

Välkomna att boka en påskhelg i Linköping

Läs mer

BOKREA

tisdag 27 februari 2018

Idag startar även vi vår egen Bokrea, passa på att fynda pocketböcker för 10 kr styck eller 3 för 20 kr! Vi har öppet fram till kl. 21.00 idag, välkommen!

Läs mer

Familjerum på Sportlovet

torsdag 8 februari 2018

Planerar du en resa till Linköping på sportlovet så kan vi rekommendera våra familjerum, eller varför inte en lägenhet?

Här får hela familjen gott om plats i två rum och det finns kök om ni vill laga egen mat, TV och wifi ingår förstårs! 

Linköping erbjuder äventyrsbad samt lekfabriker som Leos lekland, i Gamla Linköping finns Cloetta boden och Fenomenmagasinet, missa inte Flygvapenmuseum med fina utställningar. 

Skicka en förfrågan till info@lvh.se eller ring 013 35 90 00 så hjälper vi dig att boka! 

Läs mer